Vásárlások galéria

Vásárlások galéria

Ezen az oldalon megvásárolható alkotásaim találhatóak, akril és selyem, vegyesen. A képre kattintva megnyílik az oldal a részletekkel: több fotóval, leírással, árral.

A képeket többnyire az „absztrakt expresszív” irányzatba sorolhatjuk, erős kisugárzásuk, hangulatuk, energiájuk van. Alkalmasak arra, hogy otthonunkban teremtsünk olyan teret, amely segít a mindennapi stresszt feloldani és megpihenni egy nálunk nagyobb erő jelenlétében. Többnyire olyan állapotban készítettem őket, amikor megéreztem ennek az erőnek a jelenlétét, inspirációját.

Ha más méretben szeretnéd a képet:

Az alkotás technikájából adódóan azonos képet nem tudok festeni még egyet. Ebben az esetben fotóról tudsz nyomtatni, vagy tőlem jó minőségű fotónyomatot vásárolni. Ha eredetit szeretnél, akkor a kiválasztott képhez hasonló színvilágú, energiájú festményt tudok festeni számodra!

Személyre szóló festmény:

Ha szeretnél valakinek ajándékba ilyen képet, akkor legalább 1 hónappal korábban vedd fel velem a kapcsolatot! Szükségem lesz az illető pontos nevére, születési dátumára a munkához. Minden részletet megbeszélünk!

Árak: minden ár irányár, fizethetsz megállapodás szerint részletekben vagy más árat is. Ha tetszik a kép és szeretnéd, keress meg, megegyezünk!

Előfordulhat, hogy egyszerre többen is érdeklődnek egy alkotás iránt. Ebben az esetben annak tudom adni a képet, akivel előbb sikerül megállapodni.

Az akril képek akril lakkal lettek fixálva, színüket megtartják, tartósak. A selyem hőfixálás után került a kartonra, színtartó, nem fakul. Minden kép keretbe helyezhető, de keret nélkül is a falra tehető. A fotók nem adják vissza tökéletesen a látványt: a selyem anyaga, selymes fénye, az akril színes ragyogása élőben tapasztalható meg teljes mértékben! Szívesen megmutatom Budapesten a műhelyemben!

Oldalak

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.