NeuroArt foglalkozás | Selyemfestés

NeuroArt foglalkozásNeuroArt foglalkozás

Szeretnél te is a mindennapjaidban rendszeresen egy könnyen végezhető, kreatív, színes technikát, amely percek alatt feltölt, kikapcsol?

Futótűzszerűen terjed ez az új grafikai stílus, amely segít átalakítani a belső élményeket, új utakat nyit és megoldásokat találhatunk általa. Ráadásul örömteli a készítés folyamata és gyönyörű, izgalmas a végeredmény!

3 órás foglalkozásokat tervezek, amelyeken kipróbálhatod a módszert különféle papírokon és eszközökkel. Akvarell ceruza és kréta, színesceruza, filctollak, festékek... Az elején az eszközök használatára koncentrálunk, hogy erre később már ne kelljen külön odafigyelni, azután a felszabadító hatás elérése kerül fókuszba. 

A rajzunk lehet kisebb vagy nagyobb, készülhet csak úgy, vagy valamilyen témára, vagy akár egy negatív belső képünket is átalakíthatjuk a segítségével. 

A foglalkozásokon az akvarellpapírok fajtáival, a különféle festő eszközökkel megismerkedünk, kísérletezünk különféle méretekben, hogy a leginkább testhezállót megtaláljuk. 

A rajzolás előtt áthangolódunk, hogy könnyen-gyorsan tudjunk a hétköznapi bal agyféltekés működésünkből jobbagyféltekés kreatív módra váltani. 

  • Itt megtanulod a módszereket és kiválaszthatod a számodra megfelelőt.
  • Élőben figyelheted meg, melyik eszközzel hogy kell bánni és milyen lesz a végeredmény.
  • A gyakorláshoz segítséget kapsz.
  • Az otthoni rajzoláshoz inspirációt kapsz. Az itteni tapasztalatok segítenek abban, hogy a hétköznapokban is elővedd akár csak negyed órára is, és alkoss valamit kedvedre! 
  • Feltöltődhetsz a színekből és átélheted a kreativitás adta örömet.
  • Akár új barátokra, új hobbira is találhatsz :)

Semmiféle előképzettség vagy készség nem szükséges, nem baj, ha az óvodában rajzoltál utoljára!

Visszajelzés egy résztvevőtől: "Utaztam külföldre az unokáimhoz, a vonaton is rajzoltam. Aztán megmutattam a módszert az unokámnak, el volt ragadtatva tőle! Áthívta a barátnőjét is, együtt rajzoltak-szineztek. Állati jó!"

Szeretettel várlak!

Létszám: 4-5 fő

Időtartam: 3 óra, hétvégén.

Helyszín: Budapest 16. kerület (Örs vezér tértől 10 percre busszal)

 

Neuroart
Neuroart
Neuroart
Neuroart
Neuroart

Ha szeretnél részt venni, válassz az alábbi időpontok közül:

NeuroArt-2 foglalkozás

Időpont: 2023-04-02 10:0013:00
Részvételi díj: 9 500 Ft
Szabad hely: van

megtekintés