Részvétel és tudnivalók | Selyemfestés

Részvétel és tudnivalók

Holdkelte

Részvétel és tudnivalók

Programjainkon a következő általános tudnivalók érvényesek:

2022.09.01-től CSAK MAGÁNSZEMÉLYEKET SZOLGÁLOK KI!

Ennek oka, hogy kisadózó vagyok, így a 2022. évi XIII. törvény 2022.09.01-től hatályos előírásai miatt nem

származhat bevételem kifizetőtől.

Fentiek miatt kérem, szolgáltatásom igénybevétele előtt szíveskedj közölni, ha nem magánszemélyként

vagy őstermelőként szeretnéd azt igénybe venni. Ennek elmulasztása esetén magánszemélyként kezellek, így

a szolgáltatás díjának kifizetése is magánszemélyként terhel (nem áll módomban olyan számla kiállítása,

melyen adószám szerepel).

Kérem szíves megértését!

Helyszín:

Budapest, Belváros. Vidéki tanfolyamok esetében külön jelezzük!

Jelentkezés és helyfoglalás:

A weboldalon keresztül, a tanfolyamoknál a jelentkezési űrlap kitöltésével, vagy közvetlenül az info@selyemfestes.com címre írt levélben tudsz jelentkezni. Helyedet a tanfolyami előleg (a részvételi díj fele) befizetésével tudod lefoglalni, legkésőbb a program indulása előtti 7. napig. A helyeket a jelentkezés (befizetés) sorrendjében töltjük fel.

Jelentkezéseddel hozzájárulsz ahhoz, hogy használjam a e-mail címedet és a telefonszámodat kizárólag a tanfolyammal kapcsolatos értesítések céljából, a lakcímedet pedig a számlázáshoz.  

A lemondás feltételei:

  • Személyes részvétel: betegség, vagy más váratlan, hirtelen probléma esetén a befizetett előleg egy következő tanfolyami időpontra átvezethető.
  • Online tanfolyami részvétel: a befizetett előleg nem jár vissza, a tananyagot a résztvevő megkapja, a tanfolyamot bepótolhatja saját ütemben.
  • Ha nem jön össze a program indulásához megfelő létszám vagy betegség vagy más előre nem látható ok miatt elmarad a tanfolyam, ebben az esetben értesítelek a következő lehetséges tanfolyami napokról, és választhatsz, vagy a tanfolyami díjat visszafizetjük számodra.

 

A programról:

Max. 14 főt fogadunk 90 nm-en, kézfertőtlenítőt biztosítunk, a higiéniára ügyelünk.

Minden alapanyagot és kelléket biztosítunk, otthonról hoznod csak terveket, elképzeléseket érdemes. Hozhatsz váltóruhát ("játszóruha"), hogy kényelmesen érezd magad (és a festékpöttyök miatt). Ebédszünetet általában nem tartunk külön, mindenki a saját ritmusában halad, és ebédel, amikor számára megfelelő. Teára, neskávéra, apró harapnivalóra vendégünk vagy a nap során. Érkezni negyed órával a program kezdő időpontjától lehet és érdemes is, hogy időben tudjunk kezdeni.

A előrajzolt mintákról:

Mandala sablonokat, előrajzolt mintákat biztosítok a foglalkozások többségén (pesze, te is rajzolhatsz vagy hozhatsz!), amelyek saját tervezésűek. A minták tovább nem adhatók, üzleti, kereskedelmi célra nem használhatóak.

Fizetés:

Az adott tanfolyamtól függő előleg utalása/befizetése bankszámlára (postán is befizetheted bankszámlára), a fennmaradó részt készpénzben vagy utalással lehet a tanfolyam után kifizetni.

Anyagköltség:

Kislétszámú rendezvényeinken igény szerinti alkotásra van lehetőség (természetesen a tanfolyam témájától függően). Figyelemmel vagyunk arra, hogy ki mire képes és milyen gyorsan halad, ezért egyénenként nagy eltérések lehetnek az anyagfelhasználásban. Az anyagköltség 1 - 5 000 Ft. között változhat, melyet a tanfolyam díja tartalmaz (kezdő tanfolyamok), vagy nem tartalmaz. Minden tanfolyamnál külön jelezzük.

Létszám:

Kislétszámú foglalkozásokat tartunk, 3-6-10 fővel, kivétel a 3-4 órás alkalmak, ezeken max. 8-12 fő is részt vehet.