Részvétel és tudnivalók

Holdkelte

Részvétel és tudnivalók

Programjainkon a következő általános tudnivalók érvényesek:

Helyszín:

Budapest, Üllői út 89/a 2. emelet, 22-es kapucsengő,  Új Mandalaház. A Klinikák metróállomással szemben (3-as metró). Vidéki tanfolyamok esetében külön jelezzük!

Jelentkezés és helyfoglalás:

A weboldalon keresztül, a tanfolyamoknál a jelentkezési űrlap kitöltésével, vagy közvetlenül az info@selyemfestes.com címre írt levélben tudsz jelentkezni. Helyedet a tanfolyami előleg (a részvételi díj fele) befizetésével tudod lefoglalni, legkésőbb a program indulása előtti 7. napig. A helyeket a jelentkezés (befizetés) sorrendjében töltjük fel.

Jelentkezéseddel hozzájárulsz ahhoz, hogy használjam a e-mail címedet és a telefonszámodat kizárólag a tanfolyammal kapcsolatos értesítések céljából, a lakcímedet pedig a számlázáshoz.  

A lemondás feltételei:

  • A tanfolyam indulási ideje előtt 7 nappal történő lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni az előleget, csak abban az esetben, ha last minute jelentkező betölti a helyedet. Korábbi lemondás esetén másik tanfolyamra átvezethető. 
  • Ha nem jön össze a program indulásához megfelő létszám vagy betegség vagy más előre nem látható ok miatt elmarad a tanfolyam, ebben az esetben értesítelek a következő lehetséges tanfolyami napokról, és választhatsz, vagy a tanfolyami díjat visszafizetjük számodra.

Last minute lehetőség

A pandémia és a kislétszámú csoportok ezt a megoldást szülték. Előfordulhat gyakrabban az utolsó pillanatos lemondás. 

A program előtti 7 napban 50%-os helyeket vehetsz igénybe, amennyiben van még szabad hely vagy lemondta valaki a programot. 

A programról:

Max. 6 főt fogadunk 60 nm-en, kézfertőtlenítőt biztosítunk, a higiéniára ügyelünk, maszkot használunk.

Minden alapanyagot és kelléket biztosítunk, otthonról hoznod csak terveket, elképzeléseket érdemes. Hozhatsz váltóruhát ("játszóruha"), hogy kényelmesen érezd magad (és a festékpöttyök miatt). Ebédszünetet általában nem tartunk külön, mindenki a saját ritmusában halad, és ebédel, amikor számára megfelelő. Teára, neskávéra, apró harapnivalóra vendégünk vagy a nap során. Érkezni negyed órával a program kezdő időpontjától lehet és érdemes is, hogy időben tudjunk kezdeni.

A előrajzolt mintákról:

Mandala sablonokat, előrajzolt mintákat biztosítok a foglalkozások többségén (pesze, te is rajzolhatsz vagy hozhatsz!), amelyek saját tervezésűek. A minták tovább nem adhatók, üzleti, kereskedelmi célra nem használhatóak.

Fizetés:

Az adott tanfolyamtól függő előleg utalása/befizetése bankszámlára (postán is befizetheted bankszámlára), a fennmaradó részt készpénzben vagy utalással lehet a tanfolyam után kifizetni.

Anyagköltség:

Kislétszámú rendezvényeinken igény szerinti alkotásra van lehetőség (természetesen a tanfolyam témájától függően). Figyelemmel vagyunk arra, hogy ki mire képes és milyen gyorsan halad, ezért egyénenként nagy eltérések lehetnek az anyagfelhasználásban. Az anyagköltség 1 - 5 000 Ft. között változhat, melyet a tanfolyam díja tartalmaz (kezdő tanfolyamok), vagy nem tartalmaz. Minden tanfolyamnál külön jelezzük.

Létszám:

Kislétszámú foglalkozásokat tartunk, 3-6 fővel, kivétel a 3-4 órás alkalmak, ezeken max. 8 fő is részt vehet.