Részvétel és tudnivalók

Holdkelte

Részvétel és tudnivalók

Tanfolyamainkon a következő általános tudnivalók érvényesek:

Helyszín:

1132 Budapest, XIII. Visegrádi utca 6. 2.em.2. 13-as kapucsengő, a Nyugati Pályaudvartól 5 percre, Mandala Alkotóház. Vidéki tanfolyamok esetében külön jelezzük!

Jelentkezés és helyfoglalás:

A weboldalon keresztül, a tanfolyamoknál a jelentkezési űrlap kitöltésével, vagy közvetlenül az info@selyemfestes.com címre írt levélben tudsz jelentkezni. Helyedet a tanfolyami előleg befizetésével tudod lefoglalni, legkésőbb a tanfolyam indulása előtti 7. napig. A helyeket a jelentkezés (befizetés) sorrendjében töltjük fel.

Jelentkezéseddel hozzájárulsz ahhoz, hogy használjam a e-mail címedet és a telefonszámodat kizárólag a tanfolyammal kapcsolatos értesítések céljából. Kijelented azt, hogy a tanfolyamon tanultakat kizárólag magáncélra használod fel, a tananyagot tovább nem adod (szóban, írásban és online kapott tananyagok, leírások, filmek). 

A lemondás feltételei:

  • A tanfolyam indulási ideje előtt 1 héttel történő lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni az előleget. A tanfolyami díj egy következő tanfolyamra átvezethető megegyezés szerint.
  • A tanfolyam indulása előtt 2 nappal történő lemondás esetén már nem tudjuk átvezetni a befizetett tanfolyami díjat másik tanfolyamra.
  • Ha nem jön össze a tanfolyam indulásához megfelő létszám vagy betegség vagy más előre nem látható ok miatt elmarad a tanfolyam, ebben az esetben értesítelek a következő lehetséges tanfolyami napokról, és választhatsz, vagy a tanfolyami díjat visszafizetjük számodra.

 

A tanfolyamról:

A tanfolyamon minden alapanyagot és kelléket biztosítunk, otthonról hoznod csak terveket, elképzeléseket érdemes. Hozhatsz váltóruhát ("játszóruha"), hogy kényelmesen érezd magad (és a festékpöttyök miatt). Ebédszünetet általában nem tartunk külön, mindenki a saját ritmusában halad, és ebédel, amikor számára megfelelő. Teára, neskávéra, apró harapnivalóra vendégünk vagy a nap során.

A tanfolyamokon használt előrajzolt mintákról:

Mandala sablonokat, előrajzolt mintákat biztosítok a tanfolyamok többségén (pesze, te is rajzolhatsz vagy hozhatsz!), amelyek saját tervezésűek vagy megvásároltam a terv használati jogát a művésztől. A minták tovább nem adhatók, üzleti, kereskedelmi célra nem használhatóak.

Fizetés:

Az adott tanfolyamtól függő előleg utalása/befizetése bankszámlára (postán is befizetheted bankszámlára), a fennmaradó részt készpénzben vagy utalással lehet a tanfolyam után kifizetni.

Anyagköltség:

Kislétszámú tanfolyamainkon igény szerinti alkotásra van lehetőség (természetesen a tanfolyam témájától függően). Figyelemmel vagyunk arra, hogy ki mire képes és milyen gyorsan halad, ezért egyénenként nagy eltérések lehetnek az anyagfelhasználásban. Az anyagköltség 1 - 5 000 Ft. között változhat, melyet a tanfolyam díja tartalmaz (kezdő tanfolyamok), vagy nem tartalmaz. Minden tanfolyamnál külön jelezzük.

Létszám:

Tanfolyamaink többségében kislétszámú foglalkozások, 2-9 fővel, kivétel a workshop alkalmak, ezeken 5- 12 fő is részt vehet. 

Fotózás:

A tanfolyamokon fotózás, filmezés előfordulhat, abból a célból, hogy a honlapon és más fórumokon bemutathassuk a tanfolyami történéseket. Más célra a felvett anyagot nem használjuk, harmadik félnek nem adjuk ki.