Részvétel és tudnivalók | Selyemfestés

Részvétel és tudnivalók

Holdkelte

Részvétel és tudnivalók

Programjainkon a következő általános tudnivalók érvényesek:

Helyszín:

Budapest, Belváros. Vidéki tanfolyamok esetében külön jelezzük!

Jelentkezés és helyfoglalás:

A weboldalon keresztül, a tanfolyamoknál a jelentkezési űrlap kitöltésével, vagy közvetlenül az info@selyemfestes.com címre írt levélben tudsz jelentkezni. Helyedet a tanfolyami előleg (a részvételi díj fele) befizetésével tudod lefoglalni, legkésőbb a program indulása előtti 7. napig. A helyeket a jelentkezés (befizetés) sorrendjében töltjük fel.

Jelentkezéseddel hozzájárulsz ahhoz, hogy használjam a e-mail címedet és a telefonszámodat kizárólag a tanfolyammal kapcsolatos értesítések céljából, a lakcímedet pedig a számlázáshoz.  

A lemondás feltételei:

  • Személyes részvétel: betegség, vagy más váratlan, hirtelen probléma esetén a befizetett előleg egy következő tanfolyami időpontra átvezethető.
  • Online tanfolyami részvétel: a befizetett előleg nem jár vissza, a tananyagot a résztvevő megkapja, a tanfolyamot bepótolhatja saját ütemben.
  • Ha nem jön össze a program indulásához megfelő létszám vagy betegség vagy más előre nem látható ok miatt elmarad a tanfolyam, ebben az esetben értesítelek a következő lehetséges tanfolyami napokról, és választhatsz, vagy a tanfolyami díjat visszafizetjük számodra.

 

A programról:

Max. 14 főt fogadunk 90 nm-en, kézfertőtlenítőt biztosítunk, a higiéniára ügyelünk.

Minden alapanyagot és kelléket biztosítunk, otthonról hoznod csak terveket, elképzeléseket érdemes. Hozhatsz váltóruhát ("játszóruha"), hogy kényelmesen érezd magad (és a festékpöttyök miatt). Ebédszünetet általában nem tartunk külön, mindenki a saját ritmusában halad, és ebédel, amikor számára megfelelő. Teára, neskávéra, apró harapnivalóra vendégünk vagy a nap során. Érkezni negyed órával a program kezdő időpontjától lehet és érdemes is, hogy időben tudjunk kezdeni.

A előrajzolt mintákról:

Mandala sablonokat, előrajzolt mintákat biztosítok a foglalkozások többségén (pesze, te is rajzolhatsz vagy hozhatsz!), amelyek saját tervezésűek. A minták tovább nem adhatók, üzleti, kereskedelmi célra nem használhatóak.

Fizetés:

Az adott tanfolyamtól függő előleg utalása/befizetése bankszámlára (postán is befizetheted bankszámlára), a fennmaradó részt készpénzben vagy utalással lehet a tanfolyam után kifizetni.

Anyagköltség:

Kislétszámú rendezvényeinken igény szerinti alkotásra van lehetőség (természetesen a tanfolyam témájától függően). Figyelemmel vagyunk arra, hogy ki mire képes és milyen gyorsan halad, ezért egyénenként nagy eltérések lehetnek az anyagfelhasználásban. Az anyagköltség 1 - 5 000 Ft. között változhat, melyet a tanfolyam díja tartalmaz (kezdő tanfolyamok), vagy nem tartalmaz. Minden tanfolyamnál külön jelezzük.

Létszám:

Kislétszámú foglalkozásokat tartunk, 3-6 fővel, kivétel a 3-4 órás alkalmak, ezeken max. 8 fő is részt vehet.