Indulnak az online tanfolyamok! | Selyemfestés

Indulnak az online tanfolyamok!

Sálfestő filmből részlet
máj16

Indulnak az online tanfolyamok!

WWW.SELYEMFESTESOTTHON.COM

Amikor elhatároztam, hogy létrehozom... Munka közben... Amikor azt hittem, már csak pár nap, és indul... Most, a megjelenés küszöbén... Huh, micsoda út volt ez! 

És micsoda út, ha ez elmúlt 16 évre gondolok, amióta életem fontos része az alkotás és a tanítás. Mennyi emberrel találkoztam, mennyi lelkes örömteli alkotási folyamatnak lehettem részese, bábája, inspirálója! És most újabb fejezet indul.

Elkészítettünk huszonvalahány kisfilmet, sok-sok oldalnyi leírást, javítottuk, használhatóvá tettük... A nagy, az  Alaptanfolyam 3 témakörből áll majd. Évek során kristályosodtak ki ezek a kezdő tanfolyamok, pontosítottam, mi legyen benne, milyen módon, milyen sorrendben, hogy a résztvevők örömmel és könnyedén haladhassanak ezen a felfedezőúton. Az első témakör a Selyemfestés alapok, második a Mandalafestés, harmadik a Színkeverés és sótechnika. Tervezem a további témaköröket is átdolgozni, remélem, ősszel megjelenhetnek!

Rövidebb anyagokkal is készültünk. Ajándékba is adható, (vagy kérhető), ízelítőként, kipróbálható a Mandalafestés, Sálfestés! Gyermekek is nagyon élvezik! (8 éves kortól ajánlom.)

Azok a nehezen és drágán beszerezhető alapanyagok... Honnan lesz a festőnek festéke, selyme?... Itt akadnak el sokan. De most már nem kell feladni ezen a ponton, mert alapanyag csomagokat állítottunk össze nektek szuper kedvezményes áron, hogy ez a része is könnyűvé váljon a festés tanulásnak!

Gyakori kérdés-kérés volt még eddig a selyemképek keretezése is. Mostantól nincs több akadály, hátlapra ragasztás, keretezés témakörben is elkészültek az anyagok, amelyeket ingyenesen elérhetővé teszünk!

Sok szeretettel Nektek!

ELINDULTAK az ONLINE selyemfestés TANFOLYAMOK!

KATTINTS IDE!

WWW.SELYEMFESTESOTTHON.COM