Részvétel és tudnivalók

Holdkelte

Részvétel és tudnivalók

Tanfolyamainkon a következő általános tudnivalók érvényesek:

Helyszín:

1132 Budapest, XIII. Visegrádi utca 6. 2.em.2. 13-as kapucsengő, a Nyugati Pályaudvartól 5 percre, Mandala Alkotóház. Vidéki tanfolyamok esetében külön jelzem!

Jelentkezés és helyfoglalás:

A weboldalon keresztül, a tanfolyamoknál a jelentkezési űrlap kitöltésével, vagy közvetlenül az info@selyemfestes.com címre írt levélben tudsz jelentkezni. Helyedet a tanfolyami előleg befizetésével tudod lefoglalni, legkésőbb a tanfolyam indulása előtti 7. napig. (Ha betegség, vagy más el nem hárítható ok miatt nem tudsz eljönni, és ezt jelzed felém, az előleget másik hasonló tanfolyamra átvezetem.)

A tanfolyamról:

A tanfolyamon minden alapanyagot és kelléket biztosítunk, otthonról hoznod csak terveket, elképzeléseket érdemes. Hozhatsz váltóruhát ("játszóruha"), hogy kényelmesen érezd magad (és a festékpöttyök miatt). Ebédszünetet általában nem tartunk külön, mindenki a saját ritmusában halad, és ebédel, amikor megéhezik. Teát, neskávét a készletünkből fogyaszthatsz a nap során.

Amennyiben elmarad a tanfolyam:

Ha betegség, vagy más előre nem látható ok miatt nem tartom meg a tanfolyamot, ebben az esetben értesítelek a következő lehetséges tanfolyami napokról, és választhatsz, vagy a tanfolyami díjat visszafizetem számodra.

Fizetés:

Az adott tanfolyamtól függő előleg utalása bankszámlára, a fennmaradó részt készpénzben lehet a tanfolyam napján kifizetni.

Anyagköltség:

Kislétszámú tanfolyamaimon igényszerinti alkotásra van lehetőség (természetesen a tanfolyam témájától függően). Figyelemmel vagyok arra, hogy ki mire képes és milyen gyorsan halad, ezért egyénenként nagy eltérések lehetnek az anyagfelhasználásban. Az anyagköltség 1 - 5 000 Ft. között változhat, melyet a tanfolyam díja nem tartalmaz.

Létszám:

Tanfolyamaim többségében kislétszámú foglalkozások, legfeljebb 8-10 fővel, kivétel a kezdő és workshop alkalmak, ezeken akár 12 fő is részt vehet.

Fotózás:

A tanfolyamokon fotózás, filmezés előfordulhat, abból a célból, hogy a honlapon és más fórumokon bemutathassuk a tanfolyami történéseket. Más célra a felvett anyagot nem használjuk, harmadik félnek nem adjuk ki.