3 órás workshopok

selyemfestés ízelítő

3 órás workshopok

Kóstolóra hívlak, ha még csak ismerkedsz a selyemfestéssel.

Selyemre festeni, élvezni a gyönyörű színeket, anyagokat, belemerülni a selymen futó festékek játékába - ez önmagában is csodálatos élmény, élvezet és öröm.

Ezeken a 3 órás foglalkozásokon egy-egy témában alkotunk, inspiráló selymek, képek, rajzok segítségével, (néhány téma esetében előzetes meditációs ráhangolódással), hogy hazavihess egy gyönyörű, sajátkezűleg készített selyem alkotást. Örömteli kikapcsolódásban, flow élményben lehet részed! A helyszín a Mandala Alkotóház és Galéria - alkotó és kiállító tér, ahol könnyű belemerülni az alkotás áramába, sok inspirációt, ösztönzést fogadhatsz be. Kis csoportban, tapasztalt selyemfestő művészek segítségével tapasztalhatod meg ezeket a különleges anyagokat, módszereket. Előképzettség nem szükséges, csak a színek szeretete és alkotó kedv!

Gyermekkel együtt is jöhetsz 12 éves kortól!

Ezen a  délutánon, aki még soha nem festett selyemre, annak egy kiváló lehetősége adódik, hogy kóstolót kapjon a selyemfestésből!

A selyemfestéshez minden eszközt, kelléket és segítséget biztosítunk számodra. Előzetes bejelentkezés szükséges!

A felhasznált anyagok költségét a részvételi díj nem tartalmazza.

 

Selyemképfestő workshop menete:

Választhatsz mintáim közül vagy hozhatsz otthonról egy 20 cm-es rajzot. Először selyemre kontúrozzuk, utána színeket választunk és kifestjük. Közben megismerkedhetsz a kontúrtechnikával, a hőfixálós selyemfestés alapjaival. Egy kész selyemképpel térhetsz haza! A foglalkozást tapasztalt festőművész vezeti:  Pankovits Aranka restaurátor, selyemfestő, vagy Bozó E. Liza selyemfestő művész.

 

Sálfestő workshop menete:

Bemutatjuk a különféle izgalmas gyűrt technikás festési módszerket, amelyekkel könnyedén festhetsz gyönyörű színpompás selyemsálakat, selyemkendőket. Utána választhatsz a selymek közül: bátrabbak 150x40 cm-es sálat, de lehet 55x55, vagy 45x45, vagy 74x74 cm-es kendőket is festeni. Egyszerű és gyönyörű! A sálfestő workshop alatt 1 vagy 2 db-ot tudsz megfesteni. 

A foglalkozást tapasztalt festőművész vezeti:  Pankovits Aranka restaurátor, selyemfestő, vagy Bozó E. Liza selyemfestő művész.

 
mandalafestő workshop
mandalafestő workshop
mandalafestő workshop
mandalafestő workshop
mandalafestő workshop
sálfestő workshop
sálfestő workshop
sálfestő workshop
sálfestő workshop

Jelenleg nem szervezünk ilyen tanfolyamot

Ha szeretnél értesülni a következő időpontunkról, itt feliratkozhatsz hírlevelünkre!

 

Választhatsz az alábbi naptárban szereplő egyéb tanfolyamok közül is!

2017 augusztus

h k s c p s v
31
1
2
3
4
5
6
 
 
 
 
 
 
 
7
8
9
10
11
12
13
 
 
 
 
 
 
 
14
15
16
17
18
19
20
 
 
 
 
 
 
 
21
22
23
24
25
26
27
 
 
 
 
 
 
 
28
29
30
31
1
2
3