Őszi alkotónapokŐszi alkotónapok

3 napos tanfolyam november 1-2-3-án.

A nyári alkotónapokon sokan kérték, hogy legyen ilyen lehetőség máskor is, ne csak nyáron.  3 napra megéri távolabbról is ide utazni, és a több napos folyamatban jól le lehet lazulni, el lehet merülni a technikák tanulásában is és az alkotói folyamatokban is. 

Készítünk kendőket, sálakat, képeket, párnákat vasalós és gőzfixálós festékkel, vegyes technikával, viaszolással péntektől vasárnap estig!

 

Gyere, ha szeretnél:

  • néhány napig elmerülni, kikapcsolni a selyem és a színek társaságában
  • bőséges, jól felszerelt alkotó térben festeni
  • gőzfixálós festékkel megtanulni a sajátos módszereket
  • ecsetes viaszbatik módszereket kipróbálni
  • új módszerekkel találkozni, kipróbálni
  • egy kis csapattal együtt tanulni, inspirálódni

 

A legegyszerűbb színezési módszerekkel kezdünk, azután ezeket a színes selymeket fejlesztjük tovább viasz, kontúr, egyéb technikával.

A tanfolyam menete:

Alap technikák ismertetésével kezdünk, de utána mindenki a saját szintjén folytatja az alkotást. Lesznek javaslataim, de Te is hozhatsz elképzeléseket, terveket! Mivel kis létszámú a tanfolyam, mindenki egyénileg haladhat és személyre szóló segítséget kap a munkában.

Festhetünk képeket, kendőket, sálakat, párnákat.

Ami nem lesz:

batikpipás technikák, ablakképek.

(Természetesen valódi hernyóselyemre festünk, kiváló minőségű festékekkel, tehát műselyem sem lesz.)

 

Előző hasonló nyári tanfolyam után hangzott el:

 

„Tök jól éreztem magam! Az első nap a megalapozásról szólt, ötletek tudtak érkezni az alkotáshoz. A második napon nagyon pörögtem, el is fáradtam a sok információ és újdonság miatt. Nagyon izgalmas volt. Ma gőzfixálós módszerrel csináltam mandalát. Kíváncsi voltam, hogyan viselkedik ilyenkor a festék és nagyon élveztem, hogy már csak úgy színeztem. Nagyon jó volt a csapat is!” (Vera)

„Örültem a hosszabb tanfolyamnak. Hosszúnak tűnt ez a három nap elsőre, de kevesebb dolog fért bele, mint terveztem. Tobzódtam, imádtam színeket! Mindig ott voltál, ahol kellett. Köszönöm a bátorítást!”  (Andi)

"Jó volt a társaság, az anyagellátás, a saját ütememben haladhattam, segítséget kaptam az elakadásaimban. Így volt jó, ahogy volt!" (Melinda)

„Kellemes fáradtságot érzek most. Nagyjából fél nap kellett, hogy megérkezzek, ne zavarjon a munkám és a külső dolgok, de ma már teljesen nyugodt vagyok. Jó volt lassan haladni, mert menet közben még mindig nehezen látom át a különböző technikákat. A viaszbatik nagyon tetszik és összességében is nagyon élveztem ezt a három napot.” (Viki)

Ajándék: 10%-os vásárlási kupon, amelyet a Hobbyművész bolthálózat üzleteiben használhatsz fel.

A selymek gőzfixálását a tanfolyam díja tartalmazza.

Létszám: 4-8 fő.

Nehézségi fok: közepes, gyakorló. Ez azt jelenti, hogy kezdőként akkor jelentkezz, ha van kézműves-rajzos-festős előéleted. Ha nincs, akkor a selyemfestés alapjait már szükséges ismerned.

 

Selyemkép készül
Selyemkép készül
Selyemkép készül
Selyemkép készül
Selyemkép készül
Selyemkép vegyes technikával, Viki
Selyemkép vegyes technikával, Vera
Selyemkép vegyes technikával, Vera
Selyemkép vegyes technikával, Ági
Víz-sárkány, selyemkép, Julcsi
Viaszbatik kép - Niki
Mandala - Ildikó

Ha szeretnél részt venni, válassz az alábbi időpontok közül:

Őszi alkotónapok

Időpont: 2019-11-01 10:00 - 2019-11-03 17:00
Részvételi díj: 34 000 Ft
Szabad hely: van

megtekintés