Napos-holdas selyemfestő workshop

Napos selyemkép részlet

Napos-holdas selyemfestő workshop

Hold selyemkép  Pirosak, sárgák, narancsok, arany... A nap melege, világossága, öröm, energia! Kékek, sötétek, lilák, ezüstök... Hold, éjszaka, hűvös, rejtélyes, sötét. Bennünk és körülöttünk vannak, megéljük, tapasztaljuk minőségüket, és most meg is festhetjük őket, hogy erejükkel támogassanak. Feltöltenek a színek, kiegyensúlyoznak, gyönyörködhetünk, élvezhetjük őket.

Mi mindent jelent a Nap és a Hold!

Ősi szimbólumok, hatalmas életenergiák, kozmikus lények... Neked mit üzennek? Miről szólnak a saját életedben? Ellentétek, amelyek egyszerre szembenállók és egyben kiegészítik egymást. Teljesség. Melyik oldalt éled? Hol van most a te világodban a Nap és a Hold ereje? 

Időről-időre festek napos mandalákat, nem fogy ki belőlem ez az energia. Fény, világosság, meleg... És holdas képeket, a telihold fényeivel és sötétjeivel. Nagyon szeretem mindkettőt! Sokszor egy képben is megpróbálom őket elhelyezni, néha nagyon nem férnek meg egymás mellett, máskor harmóniában vannak. 

Ezen a napos-holdas mandalafestő és képfestő foglalkozáson szabad, élvezetes alkotásban lehet részed, ahol a Nap és a Hold energiáival töltődhetsz és viheted őket haza.

A napos-holdas workshop programja:

Előképek, minták, sablonok segítségével választhatsz magadnak témát: nap, hold, vagy nap-hold képet szeretnél festeni. 20 és 25 cm-es selyem ablakképre dolgozunk, egyszerű módszerrel, hogy mindenkinek könnyű legyen az alkotás folyamata. Tapasztalt festők segítik munkádat, a kis létszámú csoportban kellő figyelmet és segítséget kaphatsz, hogy elképzelésed megvalósuljon. 3 órában a selyemfestést nem tudjuk megtanítani, de lesz egy élményed és alapvető ismereteid a végére. Örömteli folyamat! 

Szeretettel várunk!

Tudnivalók:  Nap-Hold selyemkép

Minden szükséges alapanyagot és kelléket biztosítunk, te hozz „játszóruhát”, amit nem sajnálsz, ha egy kicsit festékes lesz.

Időpontok: általában péntek 17-20 óráig, de ettől eltérő is lehet. Mindig 3 órában.

Részvételi díj 6000 Ft, amely a felhasznált anyagok árát nem tartalmazza. Családi kedvezmény: 2 személy: 11 000, 3 személy 16 000, 4 személy 20 000 Ft.  
Létszám: 3-8 fő
Helyszín: Mandala Alkotóház, Budapest Visegrádi u. 6. 2. em. 2. 13 kcs. 

Anyag árak: 20 cm-es ablakkép: 1000 Ft, 25 cm-es ablakkép 1200 Ft.

A foglalkozást tapasztalt festőművész vezeti:  Pankovits Aranka restaurátor, selyemfestő, és/vagy Bozó E. Liza selyemfestő művész.

   

 

Nap mandala
Hold mandala
Nap mandala
Mandala
Napos-holdas mandala, Réka tanfolyami alkotása
Napos-holdas mandala, Karen tanfolyami alkotása
Napos-holdas mandala, Viki tanfolyami alkotása
Napos-holdas mandala, Regi tanfolyami alkotása
Napos-holdas mandala
Nap mandala, tanfolyami alkotás

Jelenleg nem szervezünk ilyen tanfolyamot

Ha szeretnél értesülni a következő időpontunkról, itt feliratkozhatsz hírlevelünkre!

 

Választhatsz az alábbi naptárban szereplő egyéb tanfolyamok közül is!

h k s c p s v
29
30
31
1
2
3
4
 
 
 
 
 
 
 
5
6
7
8
9
10
11
 
 
 
 
 
 
 
12
13
14
15
16
17
18
 
 
 
 
 
 
 
19
20
21
22
23
24
25
 
 
 
 
 
26
27
28
1
2
3
4