Meditációs alkotónapokMeditációs alkotónapok

Kétnapos program!

 

A Mandala Tanoda évek óta tovább él abban a formában, hogy a meditációhoz, mandalákhoz, és a Mandalaház légköréhez vonzódó festők bizonyos hétvégéiket együtt töltik, főleg alkotással.

Program:

2 napos alkalmak ezek, 10-17 óráig. Az első nap délelőttjén a megérkező "hogy vagy" kör és a vezetett imagináció történik. Ezt esetleg még rajzos ráhangolódás is követi. Közös salátát szoktunk ezután enni, ez ránk is fér a fajsúlyos témákkal való foglalkozást követően. Délután a meditációban érkezett képet kezdjük alkotássá formálni. 

Másnap meditációval kezdjük a napot, de ez rövidebb, mint a szombati. Aztán egész nap alkotunk!

A résztvevők nagyon szeretik ezt a lelassulást, amit ebben a 2 napban megélhetnek.

Kik csatlakozhatnak?

Gyakorló festőknek szánom ezt a programot, akik a csoport egységből fakadó energiát szeretnék áramoltatni és használni. Fontos felismerésekre juthatunk, ihletett műveket alkothatunk. Vagy "csak" szeretve és elfogadva érezzük magunkat a témánkban. A legfontosabb a ránézés, bármiről is legyen szó!

Azért azt is nagyon élvezzük, hogy a teljes műhely felszerelés rendelkezésre áll, számtalan módszer közül választhatunk egy tágas, nyugalmas térben.

Téma lesz:

Idén a gyökércsakra ügyeivel szeretnék foglalkozni az összejöveteleken. Mennyire fontos, hogy kapcsolódjunk a megtartó földi erőhöz, életenergiához, a gyökereinkhez, mindig, de most meg aztán különösen!  Elengedjük a feszültségeinket, energiafeltöltő gyakorlatokat végzünk. 

Ez egy kétnapos program, de ebben az időszakban kivételesen 1-1 napra is lehet jönni. 

 

Max. létszám: 6 fő.

 

Részvételi díj: 1 napra 15 000 Ft, a teljes hétvégére 25 000 Ft. Előleg ennek az összegnek a fele. 

Tervezett időpontok: okt. 24-25 és nov. 28-29.

Online részvétel

A járványhelyzet miatt igény mutatkozik az élő tanfolyamba otthonról bekapcsolódni. Ezért lehetőséget biztosítok a Zoom rendszerén keresztül részt venni! Ha szeretnél valamelyik foglalkozásra otthonról kapcsolódni, írj nekem. A zoom-os részvétel az élő program díjának a fele.

Ha szeretnél részt venni, válassz az alábbi időpontok közül:

Meditációs alkotónapok

Időpont: 2020-10-24 10:00 - 2020-10-25 17:00
Részvételi díj: 25 000 Ft
Szabad hely: 2

megtekintés