Meditációs alkotókörMeditációs alkotókör

Beszélgetős-meditációs-alkotó-kör online

Oldódás a kreativitás erejével, együtt

Tavaly tavasszal heti több alkalommal is szerveztem online meditációs és alkotó alkalmakat, aztán ezek fokozatosan megszűntek, ahogy kinyílt a világ és újra lehetett személyesen találkozni. Idén nincs karantén, mindenki a nyitást várja, de úgy tűnik, elfáradtunk… sok nehéz érzés, élmény halmozódott fel bennünk teljesen érthető módon. Sok félelem, bizonytalanság. Minden változik körülöttünk, és nem tudjuk, mit hoz a holnap. Elménk lázasan kutatja a lehetőségeket, fogódzókat… nehéz bármit találni.

Kimondani, meghallgatni, meghallgatásra találni… Tapasztalni, hogy nem vagyok egyedül. Találkozni a többiekkel, akiktől a hétköznapokban el vagyok választva. Már ez önmagában oldódást hozó folyamat.

 

A problémát egy magasabb szinten lehet megoldani, mint ahol létrejött.

 

Mi lenne, ha együtt létre tudnánk hozni egy teret, ahonnan más perspektíva nyílik? Egy teret, ahol ki tudnak oldódni a nehéz érzések, helyükre bizalom és elfogadás költözhet. Egy teret, ahová ömlik be az inspiráció, új szempontok, gondolatok, érzések, megoldások. Együtt, meditációs térben létre tudjuk hozni ezt! Kezdjük el!    

 

A kapott inspirációt, energiát, élményt papírra tudjuk vetni, leírni, színekkel lefirkálni, engedve szabadon a kezünket-lelkünket.  Firkáink a meditációs felemelő energiáknak a lenyomatai, megjelenítésükkel behozzuk, jelenlévővé tesszük az életünkben.  

 

A találkozó a Zoom rendszerében lesz megtartva, szerdánként 10-től, kb. 2-3 óra időtartamban. Terv: 4 alkalom, márc. 24, 31, ápr. 7, 14.

 

A foglalkozás felépítése:

  • Beszélgetéssel kezdjük a találkozót, hogy vagyunk éppen. Megfogalmazhatunk negatív és pozitív élményeket, érzéseket egyaránt. Mindenkire sor kerül, de lehet passzolni is.
  • Utána egy vezetett imaginációban összekapcsoljuk energiáinkat, létrehozunk egy közös energiakört, amelyben feltöltődhetünk.
  • Visszatérve ebből az állapotból, papírra vethetjük élményeinket, rajzolhatunk (ceruza, színes, kréta, festék).
  • Végül megnézzük és megosztjuk egymással élményeinket, alkotásainkat.

 

Létszám: 4-10 fő.

Jöhetsz egy-egy alkalommal is, de a teljes sorozatra jelentkezők előnyt élveznek!

A foglalkozás ajánlott díja: alkalmanként 5000 Ft.

Mit jelent, hogy ajánlott díja van a foglalkozásnak? Mivel a mostani helyzet sokakat hozott anyagilag is nehéz helyzetbe, a szolidaritás miatt bárki jöhet ingyenesen vagy csökkentett díjasként is.  Aki pedig szeretne, az nagyobb összeget is fizethet.

 

Fizetés módja: átutalás a jelentkezés után megkapott bankszámlaszámra. Lehet a 4 alkalmat egyben fizetni vagy alkalmanként.

 

Ha szeretnél hasonló programot esti időpontban, kb. 19-21-ig, kérlek írj nekem egy üzenetet, és keresünk alkalmas időpontot!

Ha szeretnél részt venni, válassz az alábbi időpontok közül:

Meditációs alkotókör

Időpont: 2021-03-31 19:0021:00
Részvételi díj: 5 000 Ft
Szabad hely: van

megtekintés