Mandalafestő alkotótábor

mandalák

Mandalafestő alkotótábor

Belső béke, harmónia, meditatív alkotás - ezt nyújtja a mandalafestés.
Megerősödés önmagunkban, belső nyugalom, feltöltődés, természet - ha erre vágysz, itt a helyed!
Ez az alkotótábor azoknak szól, akik főleg a mandalarajzolásban, mandalafestésben, a mandalák szín és formavilágában és a meditatív alkotásban szeretnének elmerülni. Kezdőknek is ajánlom, (előképzettség nem szükséges!), akik szeretnének kikapcsolódni és feltöltődni (egész évre) éltető energiákkal. Minden résztvevő megfestheti saját mandaláit, inspirált képeit. Ebben a folyamatban saját belső képeinket rajzoljuk és festjük, és közben észrevétlenül megnyílunk a kozmikus rendnek, amely belénk árad és az egész-re hangol. A technikák, sablonok átadása mellett arra tanítalak, hogyan alkoss belső sugallatod szerint, egy varázslatos anyagon, a selyemen.

Táboraink mottója: Gyönyörű selymek, csodás alkotások!

Teljes belefeledkezés, kikapcsolódás, örömteli feltöltődés garantált, hogy ezután otthon is könnyed, örömteli  festést valósíthass meg.

Miért selyemfestés?

Csodálatos lehetőségek rejlenek a selyemben, nagyon inspiráló azok számára is, akik már régóta festenek, kezdők számára is ajánlom, mert az alapokat is átismételjük. Mandala 2016 Juli

Tervezett program:

  1. nap: Megérkezés, szobák beosztása, ebéd, nyitókör, ráhangolódás, rajzolás, festés.
  2. nap: Mandala tervezés és az alap technikák ismertetése vasalós festékkel. Kontúr, só, víz technika.
  3. nap: Mandala festés és megint csak mandala festés!
  4. nap: A folyamatban lévő munkák befejezése. Ebéd után zárókör, rögtönzött minikiállítás, fényképezkedés, majd pakolás és 16 óra körül indulás haza, sok - sok gyönyörű selyemmandalával felpakolva.

Az ajánlott napirend az alábbiak szerint:

    7-8-ig reggeli mozgás, torna, jóga, meditáció igény szerint.
    8-9-ig reggeli
    9-13-ig és 16-19-ig festés törzsidő. De a festő terem éjjel-nappal nyitva áll! 
    13-tól 2 fogásos ebéd
    19 órától meleg vacsora.

Napközben meditatív sétákat tehetünk a gyönyörű környéken, erdőkön, hegyeken. Lehet pihenni, élvezni a csendet, nyugalmat, a csodálatos kilátást.

Esténként közös program, tánc, játék, ill. egyéni festés.

Az alkotótábor különös alkalom arra, hogy megéljük a teljes belefeledkezést az alkotásba, a hasonló szándékú emberek alkotta kis közösség körében. A hasonló szándék közös alkotó teret teremt és ebben szinte lebegve alkothatsz, teljesítheted ki alkotó éned, szabadon szárnyalhat fantáziád. Különös figyelmet fordítok mindig arra, hogy a helyszín, ahol a tábort tartjuk ihlető hatású legyen, ezért keresem a hegyes, dombos vidékek közelségét. A táborban teljes ellátást élvezhetsz, hogy a napi gondoktól teljesen el tudj szakadni, semmi ne gátolja az ihlet áramlását és a csodás alkotások születését. Várlak a táborba, ha az év során benned felgyülemlett stresszt szeretnéd egy meditatív, aktív alkotó hétvégével ellensúlyozni. Gyere el, hogy töltődhess szépséggel és örömmel!

Helyszín: Hollókő, Kreatív Tér. 

A szállás ifjúsági szálló jellegű, de a 40 fős szálláshelyen csak a mi csoportunk lesz elhelyezve, így bőséges helyünk lesz. A szállót szimpatikus fiatalok működtetik. Hatalmas fedett terasz van a festőterem előtt, gyönyörű kilátással a völgyre. Szobák: 2-3 fős, fürdőszobás szobák. Teljes ellátás, kávé tea és gyümölcs az árban benne van. 

Létszám: 10-20 fő.

Budapestről telekocsikat szervezünk.

2016-os mandalafestő tábor galériája itt látható.

A 2017-es Mandalafestő tábor galériája pedig itt látható.

Mandala 2016
Mandala 2016
Mandala 2016
Főnix 2016

Jelenleg nem szervezünk ilyen tanfolyamot

Ha szeretnél értesülni a következő időpontunkról, itt feliratkozhatsz hírlevelünkre!

 

Választhatsz az alábbi naptárban szereplő egyéb tanfolyamok közül is!

h k s c p s v
29
30
31
1
2
3
4
 
 
 
 
 
 
 
5
6
7
8
9
10
11
 
 
 
 
 
 
 
12
13
14
15
16
17
18
 
 
 
 
 
 
 
19
20
21
22
23
24
25
 
 
 
 
 
26
27
28
1
2
3
4