Mandala AlkotóházMandala Alkotóház

Terembérlet a Mandala Alkotóházban

A tágas, 100 nm-es alkotóházban 3 nagy tér fogadja be a tanfolyamokat, egyéni üléseket. 32 nm a nagyszoba, amely nagy ablakaival világos, műterem hangulatú. (Az összecsukható asztalok miatt viszont akár teljesen kiüríthető szükség esetén.) Alkalmas csoportok számára, kézműves tanfolyamok, önismeret, jóga stb.  

A kisebb szoba 22 nm, kisebb, intimebb csoportok vagy egyéni ülések színhelye lehet.

A hall a konyhával főleg a szünetek nyüzsgésében játszik főszerepet, nagy ebédlőasztala körbe ülhető az étkezések alkalmával. Több napos programok, nyári táborok színhelye is lehet.

Bérleti díjak felől ne aggódj, megegyezünk! Fontosabb számomra a pillanatnyi előnynél az, hogy ide illeszkedő programokkal népesüljön be a Tér. Hívj, megbeszéljük! 0670 369 7313 vagy varazsmandala@gmail.com

Gyere, nézz körül nálunk!

Budapest szívében

Mandalákkal, selyemfestményekkel

Alkotásra inspiráló belső terekkel

Kényelmesen

Egy hely, amely emel, befogad és alkotásra ösztönöz. Elegáns, tágas terei szabad szárnyalásra bíztatnak, műhelyednek vagy kiállítani vágyott műveidnek is méltó megjelenést kínálunk.

  • Cím: Budapest, XIII. kerület, Visegrádi u. 6. II. em. 2. (a Nyugati téri metrómegállótól pár percre)
  • Terembérlés lehetséges eseti, vagy bérletes formában, hétköznap és hétvégén is.
  • Megközelíthetőség: Nyugati tértől 5 percre, a 3-as metró és a 4-6-os villamos vonalán.
  • Rendezett, tiszta házban, 2. emeleten, lift van.
  • Jól felszerelt konyha, váró helyiség és légkondi van. Kávé, tea, tisztított víz fogyasztása, wifi ingyenesen elérhető.
  • CD lejátszó, projektor, polcok a felszerelésnek adottak.

Ha egy igényes helyet keresel tanfolyamodnak, előadásodnak vagy kézműves programodnak, nálunk biztosan megtalálod. Gyere el, nézz körül, próbáld ki!