Kreatív kör 1.

kreatív kör

Kreatív kör 1.

Online csoport 2 hetente 3 órában, alkotóerőnk kibontakoztatásáért.

 

Úgy érzed, több van benned, mint a hétköznapi feladatok elvégzése, a megélhetésért való munka? Vannak terveid, álmaid az alkotásról, de nehéznek találod a megvalósítást? Mindig is tudtad, hogy vonz a művészet, de hiányzik a támogatás, a „hasonszőrűek” köre? Alkotsz, de egyedül vagy vele? A kiégettség fenyeget? Ebben a csoportban társakra találhatsz és új lendületet vehetsz az alkotáshoz!

 

Várlak, ha megszólítva érzed magad. Semmiféle előképzettség nem szükséges a részvételhez, viszont egy előzetes beszélgetés igen, ahol tisztázzuk, hol tartasz most és hova szeretnél eljutni, és te is megkérdezheted a részleteket. Bármilyen vizuális művészeti ágat gyakorolsz, csatlakozhatsz! 

 

20 éve, amikor elkezdtem selyemre festeni, és egyre nagyobb szerepet töltött be az életemben a festés, rengeteg bizonytalanságom, félelmem volt erre az útra lépni. Milyen jó lett volna akkor egy támogató csoport! Ma már ismerem, bejártam egy jókora utat, hegyekkel és völgyekkel és síkságokkal. Ennek az útnak tapasztalati tudásával indítom el ezt a kört.

 

 

Mit fogunk csinálni?

Tréningezzük az Alkotóerőhöz való kapcsolódásunkat. Helyre tesszük a félelmeinket és kételyeinket. Felismerjük a támogató és gátló erőket. Erősségeinket tudatosítva emeljük rezgésünket. Fokozzuk a kreativitás, hála és csoda megélésének képességét.

 

Hogyan fogjuk csinálni?

Kimondjuk, ami „jön” – figyelünk. Visszajelzéseket adunk - meglátjuk az értéket a megosztásban, alkotásokban. Támogató, együttérző teret adunk. Imaginálunk. Képeket rögzítünk-alkotunk. Felismerünk, tudatosítunk. Beindítunk, támogatunk egy felfelé ívelő spirált. Fókuszban tartjuk a témánkat a hétköznapokban is.

 

Hova jutunk a kurzus végére?

Stabilabb kapcsolat az Inspirációval, Alkotóerővel. Magabiztosabb kiállás a kreatív tervek mellett. Nagyobb bizalom a támogató erőkben. Tudatosabb, örömtelibb élet, nagyobb belső erő. Támogató barátságok alakulhatnak ki.

 

Folytatás: A nyári hónapokban 4 napos tárbort szeretnék szervezni és ősszel a kurzus 2. részét tervezem.

 

Hol lesz a csoport?

A Zoom rendszerében, 2 hetente 3 órában, hétköznap este, 8 alkalommal.

 

Hányan leszünk?

Kb. 8 főre tervezem a zárt csoportot.

 

Meddig lehet jelentkezni?

Febr. 7-ig, utána tűzzük ki a találkozók időpontjait febr. közepétől-végétől. Hétköznap délután-este fogjuk megtartani a találkozókat, egyeztetett napokon. Június elején lesz az utolsó alkalom. Ha lehetséges, azt már személyes részvétellel tartjuk meg! (Megbeszélés szerint.)

 

Mennyibe kerül?

7000 Ft/ alkalom az ajánlott díja. (A rendkívüli helyzetre való tekintettel fizethetsz többet vagy kevesebbet is, megállapodás szerint. Ha nagyobb összeget fizetsz, ezzel támogatod valakinek a kedvezményes részvételét.) 56000 Ft a teljes kurzus díja, ezt több részletben is fizetheted, megegyezés szerint.

 

Amennyiben érdekel a csoport, írj nekem a varazsmandala@gmail.com címre vagy itt a weboldalon.

Utána egyeztetünk időpontot egy beszélgetésre. 

 

Jelenleg nem szervezünk ilyen tanfolyamot

Ha szeretnél értesülni a következő időpontunkról, itt feliratkozhatsz hírlevelünkre!

 

Választhatsz az alábbi naptárban szereplő egyéb tanfolyamok közül is!

2021 szeptember

h k s c p s v
30
31
1
2
3
4
5
 
 
 
 
 
 
 
6
7
8
9
10
11
12
 
 
 
 
 
 
 
13
14
15
16
17
18
19
 
 
 
 
 
 
 
20
21
22
23
24
25
26
 
 
 
 
 
 
27
28
29
30
1
2
3