Klimt workshopKlimt workshop

Selyemre festeni különleges élmény, de ha ráadásul viaszbatik technikával alkotunk - megismételhetetlen, magával ragadó a folyamat, a végeredmény. Ezen a két napon adott lesz a téma, Szabó Christina vezetésével ezt a képet alkothatod selyemre! Így ír a tanfolyamról:

 

"Mindig is hittem a színek, formák és jelképek erejében.  A főiskolás éveim alatt még csak kísérleteztem vele, s figyeltem a hatását rám és más emberekre nézve is. Majd ahogyan teltek az évek és egyre jobban megbizonyosodtam a hatásáról, elkezdtem tudatosan használni a színeket és jelképeket.

Az életünknek vannak bizonyos  szakaszai, ugyanúgy mint a 4 évszak mindennek van egy fejlődési, kiteljesedési, elmúlási  és végül egy pihenő fázisa.

Hiszem, hogy egy szeretetre épülő párkapcsolat is több ilyen ciklust él meg, s szükséges a folytonos megújulás.

Ez a workshop többről szól mint egy ikonikus kép lefestése, ez egy saját képre való átformálás, s éppen ettől lesz varázslatos alkotás.

Most mutatom lépésről lépésre a fázisokat, de meghagyom az egyéni alkotás szabadságát mint mindig.

Lehetőség lesz két méret közül választani, 40x80 vagy 30x60. Ahogyan azt tőlem megszokhattátok adok mintát ami alapján fogtok dolgozni, s közben magyarázom is a lépéseket.

A színeket  viszont Ti hangoljátok össze,s  így válik majd minden kép egyedivé, s megismételhetetlenné."

 

Két nap, 10-18-ig tart a tanfolyam szombaton is és vasárnap is.

 

Ha szeretnél részt venni, válassz az alábbi időpontok közül:

Klimt workshop

Időpont: 2019-01-26 10:00 - 2019-01-27 18:00
Részvételi díj: 38 000 Ft
Szabad hely: van

megtekintés