Kísérleti alkotóműhely | Selyemfestés

Kísérleti alkotóműhelyKísérleti alkotóműhely

Kalandos önismereti-meditációs-alkotós felfedezőútra hívlak! 

Ha ismered az alkotás folyamatát, de érdekel, hogyan hat rád és a művedre egy-egy impulzus, akkor most egy kísérleti fázisban lévő módszerrel ismerkedhetsz meg, amelynek kiinduló eleme egy homeopátiás szerrel való kapcsolódás. 
Az első foglalkozás lezajlott, a következőt szept. 3-ra és okt. 1-re tervezem, vasárnap délelőtt 4 órában. Izgalmas felfedezőút! 

1 alkalom 4 óra, amelyben egy alkotást készítünk el.  Előzetes festésben, rajzban való jártasság nem feltétele a részvételnek! Minden alapanyagot, eszközt biztosítok, az eszközök használata egyszerű. 

Tervezett alkalmak:

Szept. 3.

Okt. 1.

Mind vasárnap, 10-14 óráig. A helyszín: Insignis (1085 Budapest József krt. 35. 1. em.)

 

Pár mondat a résztvevőktől:

„Azért javaslom őszintén ezt az alkotós-meditációs szervizsgálatot, mert különös-egyedi élményt ad. Megismerhetjük magunkat is egy-egy más aspektusból. Megélhetjük a bennünk lévő alkotói képességünket szabadon. Varázslatos benne a csend, ami körülvesz alkotás közben, szerintem ez nagyon fontos, az igazi elmélyüléshez, alkotáshoz, élményhez. Liza fantasztikusan kitalálta, megtervezte, megszervezte ezt a csodás alkotónapot, melyhez időm függvényében a jövőben is nagyon szívesen fogok csatlakozni.” (T.H.)

„Az alkotás kiteljesíti a belső világot. A szerek szellemi üzenetét, szimbolikáját, érzeteit, dinamikáját a test le tudja képezni az anyagba a rajzolás által, és nemcsak verbális módon, nem csak fizikális megélésekkel, hanem a lélek univerzális nyelvén is.” (B.D.)

Bővebb információt az érdeklődőknek küldök, kattints ide.

Gyere, ha hívást érzel!