Kezdő selyemfestő hétvége

selyemfestmény, részlet

Kezdő selyemfestő hétvége

Selyemfestő nyári tábor Budapesten, a Mandala Alkotóházban.

Jöhetsz táborba akkor is, ha ott alvásra nem vállalkozol. Élvezheted az intenzív, belefeledkezős alkotás örömeit és egy nyári tábor hangulatát. Ráadásul, sok-sok gyönyörű selymet vihetsz haza!

Gyere, ha még soha nem festettél selyemre, de vonzanak a színek, a fények, a selyem lágysága (előképzettség nem szükséges). Nagyszerű élmény lesz együtt alkotni, több napon át! Nem technikákat, sablonokat kívánok átadni neked, hanem arra tanítalak, hogyan alkoss belső sugallatod szerint, egy varázslatos anyagon, a selyemen. A selyemfestés olyan folyamat, amely igazi elmélyülést eredményez, ezáltal jobban megismerhetjük önmagunkat, visszanyerhetjük belső egyensúlyunkat, harmóniát és békét élhetünk meg. Ez az intenzív hétvége kiemel bennünket a hétköznapokból és feltölt új lendülettel, energiával, megerősödött önbizalomal, egy belső utazás élményeivel térhetünk vissza a hétköznapokba.

Tervezett program:

10-13 óráig tart a délelőtti blokk, utána 2 óra ebédszünet. (Rendelhetünk közösen kész ételt, de akár haza is ugorhatsz megebédelni). 15-18-ig tart a délutáni blokk. A 3 napra együtt is és külön is jelentkezhetsz! Vidékről érkezőknek szállás lehetőséget biztosítunk.

A 3 nap alatt kedved szerint alkothatsz különböző dolgokat, kendőket, párnákat, sálakat, mandalákat.

  1. nap egyszerűbb selyemfestési technikák, vizes festés, kontúrozás, sóeffekt kipróbálása. 
  2. nap tervezés folyamatában való elmélyedés, saját mandala, párna festése.
  3. sálak , kendők, képek festése.

Kedvezmény! Mivel a selyemfestés nagyon alkalmas betegségek utáni rehabilitációban, legyengült állapotokban és nehéz élethelyzetekben erőt adó, gyógyító tevékenységként, ha ilyesmiről van szó a Te esetedben, kérj kedvezményt! Ha szeretnél jönni, de ezt a részvételi díjat nem tudod kifizetni, ne legyen ez akadály. Ha hívást érzel, gyere és töltődj fel!

Tanfolyami létszám: 6-10 fő.

 

Jelenleg nem szervezünk ilyen tanfolyamot

Ha szeretnél értesülni a következő időpontunkról, itt feliratkozhatsz hírlevelünkre!

 

Választhatsz az alábbi naptárban szereplő egyéb tanfolyamok közül is!

h k s c p s v
29
30
31
1
2
3
4
 
 
 
 
 
 
 
5
6
7
8
9
10
11
 
 
 
 
 
 
 
12
13
14
15
16
17
18
 
 
 
 
 
 
 
19
20
21
22
23
24
25
 
 
 
 
 
26
27
28
1
2
3
4