Ékszerkészítés kezdőtől haladó szintig | Selyemfestés

Ékszerkészítés kezdőtől haladó szintig

ékszer selyemből selyemékszer
okt09

Ékszerkészítés kezdőtől haladó szintig

Készüljön az a magunk számára, vagy szeretteinknek, barátainknak ajándékba, az ékszerekben, sálakban van valami varázslatos. Amellett, hogy legtöbben imádjuk variálni az öltözékünkkel a különböző kiegészítőket, kivételes élmény, amikor a kezeink között született alkotást viselhetjük magunkon. 

Az évszakelméletek, a kedvünk, hangulatunk, öltözködés írott és íratlan szabályai valamint a ruhatárunk egyéb darabjai is meghatározzák, milyen kiegészítőket válasszunk. Készíts most el Te magad a kedvenceidet, mely biztosan "nem jön szembe" Veled az utcán.  

ékszer selyemből selyemékszer

Mi kell ahhoz, hogy valaki akár kezdő szintről eljusson oda, hogy már saját tervezésű ékszert tud önállóan készíteni?

 

Leginkább kíváncsiság, alkotásvágy, nyitottság; a technikai tudás könnyen megszerezhető, a motiváló oktató és a lelkes közösség pedig biztosított. 

 

Lehetsz teljesen kezdő, vagy már tapasztaltabb selyemfestő, olyan tematikát állítottam össze, amellyel könnyedén eljuthatsz akár kezdő szintről egészen odáig, hogy önállóan meg tudd valósítani a saját tervezésű ékszereidet. Nem szükséges hozzá előképzettség, rajztudás, vagy bármilyen kézműves technika ismerete- természetesen előnyt jelent, ha ismersz ilyeneket - én itt a tanfolyamon segíteni fogok abban, hogy könnyedén menjen a tanulás. 

 

Amellett, hogy mekkora élmény alkotni, a támogató légkörről sem feledkezhetünk meg: elképesztően inspiráló az alkotókedvű, lelkes és hasonló érdeklődésű ember között tölteni ezt az időt. Kikapcsolódsz, feltöltődsz, és új lendületet nyersz a további terveid megvalósításához és az életedben szembejövő kihívásokhoz. 

 

Az alábbi 3 órás tanfolyamainkon az ékszerkészítés, sálfestés rejtelmeibe nyerhetsz betekintést:

 

  1. Sálfestés : Ezen a 3 órás foglalkozáson elkészíthetsz egy vagy két selyemsálat, selyemkendőt, olyan színekkel, amelyek a leginkább hozzád illőek. A foglalkozáson alapvető kendőfestési technikákkal fogsz megismerkedni, amelyekkel később otthon is készíthetsz színpompás selymeket.
  2. Sálékszer készítő tanfolyam: Ezen a 3 órás foglalkozáson egy izgalmas technika elsajátításával,a számodra legelőnyösebb és a ruhatáradhoz leginkább illő, kedvenc színeidből készíthetsz teljesen egyedi sálékszert. 
  3. Ékszerkészítés selyemből : Ezen a 3 órás foglalkozáson festett selyem darabokat használunk fel ékszerkészítéshez, mellyel megteremtheted a saját színeidhez leginkább illő kiegészítőid. A foglalkozáson különleges kiegészítőket - medálokat, nyakláncokat, karkötőket, fülbevalókat – készítünk.

 

Jelentkezhetsz külön-külön is a fenti tanfolyamainkra, de ez a 3 tanfolyam tökéletesen kiegészíti egymást.

Alkoss Te is könnyedén csodálatos, egyedi selyemből készült kiegészítőket! További részletek...

 

Mert:

"Ha egy művészeti ág szolgálatában állsz, az kielégíti a legmélyebb szükségletedet arra, hogy meghalljanak, észrevegyenek, hogy a szent "igent" kiálthasd a csodákra.
A művészet felnyitja a szemünket és átragyog a ködön.
Ha a művészet szolgálatában állunk, észre fogjuk venni, hogy egy hatalmas, részletgazdag és szépségekben bővelkedő világban élünk."
Pam Grout: Kreatív lélek

 

Várunk szeretettel a tanfolyamainkon!

 

 

ékszer selyemből selyemékszer
ékszer selyemből selyemékszer
ékszer selyemből selyemékszer
ékszer selyemből selyemékszer
ékszer selyemből selyemékszer