Alkotással a gyógyulásért 2017 ősz | Selyemfestés

Alkotással a gyógyulásért 2017 ősz

dec04

Alkotással a gyógyulásért 2017 ősz

Második évébe léptünk a Magyar Rákellenes Ligával közösen szervezett tanfolyami sorozatnak.

Tanfolyamaim résztvevői már a kezdő tanfolyam elvégzése után tapasztalják a selyemfestés, mint alkotási folyamat áldásos hatását - meggyőződésem szerint ez az a kreatív technika, amit nem lehet elrontani. A színek, a selyem lágysága, gyengéd fénye az öröm és a szépség minőségével töltik fel életünket. Nagyon erősen öngyógyító folyamat!

Szeptemberben újabb "tanoncok" csatlakoztak hozzánk, így igen népes csoporttal haladtunk végig a tanfolyami tematikán. Festettünk persze mandalákat (mindenki kedvence), gyűrt technikás képeket, a sótechnikába egyenesen beleszerettünk! Készítettünk önbizalom-képet meditációs ráhangolódás alapján. Óra-mandalát - igazi különlegesség! Decemberben pedig sok-sok színpompás, pihe-puha sálgyönyörűséget...

Zsuzsával, aki társam a tanfolyami "tanárkodásban" sokszor beszélgettünk a foglalkozások után lelkesen arról, mennyire szeretjük ezt a (teljesen karitatív) munkát! Feltöltődünk attól a sok szeretettől, amit a résztvevőktől kapunk és attól, hogy kifejezik, milyen sokat jelent számukra ez a tevékenység, hogy hozzánk járhatnak. Öröm úgy dolgozni, hogy tudjuk, sokat adhatunk! A csoportban sokat beszélgetünk, nevetünk, örülünk egymás sikereinek, és buzdítjuk azokat, akik elégedetlenek a munkájukkal. A másiké mindig jobban tetszik!