Szivárvány selyemfestő kör | Selyemfestés

Szivárvány selyemfestő kör

Ildika: Növekvő szeretet
feb11

Szivárvány selyemfestő kör

 

A Szivárvány Selyemfestő Kör művészeinek legfőbb célja, hogy - a művészi megnyilvánulás által - valódi értéket teremtsenek önmaguk és a mai világ számára. Az Egyesület tagjai, bár különbözőek, mégis egyetértenek abban, hogy a művészet olyan érték, mely mindenki számára elérhető és egyre inkább kulcsfontosságú kell legyen.

Selyemfestő körünk tagjainak életében fontos szerepet játszik a selyem és az alkotás. A selyem, amely finom, könnyű, lágy, nőies, fényes, ragyogó színekkel ékes, és az alkotás, amely ihletett pillanatokat ad, összekapcsol az élettel, az alkotóerővel, örömmel tölt el.

Ebben a folyton megújuló, mégis állandóságot jelentő alkotó közegben a közösség támogató ereje, a művészet lebilincselő szépsége és a szabadon áramló kreativitás jelenléte biztosítja a művek születését.

A Szivárvány Selyemfestő Kör több kiállításon vett már részt az elmúlt évek alatt, leginkább selyemre festett képeket, mandalákat, de sálakat, kendőket, és egyéb selyem felhasználásával  készült használati tárgyakat is megmutattunk már a nagyközönségnek.

Selyemfestő körünk tagjainak tavalyi alkotásaiból láthattok egy kis színes összeállítást. Színes, mert nagyon sokfélék vagyunk, más-más módon , más stílusban alkotunk, de ez a másság nem elválaszt, hanem inspirál, kiegészít, egy csapattá kovácsol bennünket.

Fogadjátok szeretettel műveinket!

 
Andi: Termékeny Ölelés
Andi
Flóra
Flóra
Ildika
Flóra
Zsóka
Kriszti
Krisztina
Krisztina
Krisztina
Liza
Gabóca (viaszbatik kendő)
Zsóka (viaszbatik kép)
Gabóca (viaszbatik kendő)
Krisztina: Sas (viaszbatik)
Zsóka: Hírvivő madár
Zsóka
Zsuzsi: Éjszaka
Kiállításmegnyitó 2015